10 توصیه مهم در راه جوان گرایی در کسب و کار

سلام دوستان

یادتون هست استاد گفته بودن یک مطلب از وبلاگ منابع انسانی دانشگاه هاروارد پیدا کنیم و ترجمه کنیم و تویه وبلاگ بذاریم؟

من هرچی گشتم نتونستم مطلب پیدا کنم به جای اون یک مقاله ی ایرانی رو که مرتبط به منابع انسانی هست با موضوع (10 توصیه مهم در راه جوان گرایی در کسب و کار ) به انگلیسی ترجمه کردم،که برای شما دوستان خوب هم مقاله ی فارسی و هم ترجمه ی انگلیسی رو میذارم.

چون مقاله کمی طولانی هست ،مقاله ی ترجمه شده رو در پست جدا میذارم.

10 توصیه مهم در راه جوان گرایی در کسب و کار

در شرایط کنونی جامعه ما نسل های مختلف نیروی کار در محیط های کاری تولیدی، بازرگانی و خدماتی در کنار یکدیگر به فعالیت مشغولند. بدیهی است هر کدام از این نسل ها گرایشها، ادراکات و ارزش های خاص خود را دارند که در پاره ای از موارد نیروهای کاری قدیمی تر را برای سازگاری با شرایط جدید به چالش می کشد.

شاید اولین مانعی که نیروهای قدیمی کار ومسن هنگام ارتباط شغلی با نیروهای جوان با آن مواجه می شوند تصویر ذهنی و ارزیابی است که از خودشان دارند. برای نسل های قدیمی چه به صورت خودآگاه و چه ناخود آگاه پذیرش این مساله که باید از جوانی که مافوق اوست اطاعت کند امری سخت و دشوار است.
والدین این نسل به آنان آموخته اند که ارشدیت و احترام همراه افزایش سن ایجاد می گردد بنابراین بدیهی است که پاسخگوئی به سوال یک رئیس و سرپرست جوان برای آنها ناگوار و مخالف با الگوئی است که آنها آموخته اند.
برخی از آنها نه تنها از اینکه باید به فردی که همسن فرزند آنان است جواب بدهند خجالت کشیده و ناراحت می شوند بلکه نمی دانند چگونه با سرپرست و یا همکارانی که از آنها خیلی جوانتر هستند ارتباط برقرارکنند، سرپرستان و همکارانی که حضورشان تنها باعث تشدید احساس انزوا در آنها می شود .


مانع دیگر ی که از شکاف بین نسل ها نشات می گیرد این است که اکثر نیرو های قدیمی بر این باورند که آنها دانای کل هستند و پاسخ همه سئوالات را می دانند و بیشتر مایلند به افراد پایین تر از سن خود دستور دهند تا از آنها دستور بگیرند.


مزایای کار کردن با نسل جوان


علی رغم همه مشکلات و چالش هائی که نسل قدیمی در نتیجه داشتن یک سرپرست و مسئول جوان با آن روبرو هستند، این مسئله نیز حائز اهمیت است که آنرا بپذیرد و نحوه برخورد باچنین موضوعی را یاد بگیرد.

با توجه به اینکه بسیاری از افراد بالای 50 سال بنا به دلایل مختلف اقتصادی، اجتماعی و سایر ملاحظات هنوز اشتغال به کار دارند و این در حالی است که میلیون ها نفر از نسل های جدید نیز وارد بازار کار شده اند لذا احتمال داشتن یک سرپرست و مسئول جوان نیز برای شاغلین مسن افزایش یافته است.

بهر حال از آنجائی که انسان فنا پذیر است بنابراین سپردن زمام امور به دست نسل های آینده نیز واقعیت است. نسل های قدیمی بهتر است با مجهز شدن به مهارت های ارتباطی به جای انتقاد و قضاوت منفی در مورد نسل هاس جوانتر از آنان قدر دانی کنند. نگاه کردن به امور از دید جوانان ، باعث گشودگی ذهن نسل های قدیمی می شود ضمن آنکه نسل های جدید نیز بهتر است به تجربه و پختگی قدیمی ها به دیده احترام بنگرند.

در اینجا 10 توصیه که به نسل های قدیمی کمک می کند تا ارتباط موثرتری با جوان تر ها در محیط های کاری داشته باشند ارائه می گردد.

1.بپذیرید که عامل مهم در مدیریت هر رابطه ای ، درک دیدگاه سایر افراد است. اگر مافوق شما خیلی جوان است بهتر است شما نیز رویکردهای متفاوتی در برخورد با امور داشته باشید.

برای درک بیشتر او، رفتارش را به دقت زیر نظر داشته باشید و دریابید که چه موضوعاتی بر روش مدیرتی او اثر گذار است و چگونه می توانید این روش را بهبود ببخشید.

2.حتی الامکان رفتار روسای قبلی خود را با رفتار رئیس جوان فعلی تان مقایسه نکنید، روسا و کارکنان جوان مرزها و محدودیت هایی را که شما در گذشته های دور کاری خود شاهد آن بودید به شکل دیگری مراعات می کنند. آنها برای انجام کار هایشان برنامه دارند ولی این برنامه منطبق با جداول کاری سنتی نیست.

3.هرگز اجازه ندهید که به ناراحتی شما پی ببرند. مهم نیست که چقدر از داشتن یک مافوق جوان ناخشنود هستید ،مهم اینستکه خود دار باشید واز این موضوع نگران نشوید.
این نکته را نیز به یاد داشته باشید که بهرحال نسبت به یک پرسنل جوان مقبول تر و کارآمد تر به شمار می آئید. اگر ناخشنودی خود را نشان دهید فقط زمینه را برای اخراج خود فراهم کرده اید.

4.سعه صدر و فکری گشوده داشته باشید. به این مساله فکر نکنید که چون آنها جوان هستند نمی دانند که چه باید بکنند. همه ما مجموعه ای از مهارت های مختلف هستیم و همه چیز را را همگان دانند.

5.لازم است که مطالب و اطلاعات جدید را در ارتباط با کاری که انجام می دهید یاد بگیرید و نگاه متفاوتی به مسائل و موضوعات داشته باشید .
از شما انتظار می رود در برخی اوقات به سبک نسل جدید به موضوعات بنگرید در غیر اینصورت آنها شما را به چشم یک کهنه اندیش ایرادگیر نگاه می کنند و آنوقت چاره ای ندارید جز اینکه از از ایده ها و طرز تفکر امروزی پسند جوانی که مافوق شماست عصبانی شوید.

6.از تجارب تان برای فائق آمدن و متعادل کردن احساس ناامنی از داشتن یک مافوق جوان استفاده کنید . شما بر اثر تجربه ،د یدگاهی را بدست آورده اید که او هنوز فاقد آنست و این موضوع می تواند به نفع هر دوی شما باشد.

7.فکر کنید که به فرزند یا برادر کوچکتان دارید کمک می کنید.
آگاه باشید که مافوق جوان شما بیش از شما از این رابطه رنج می برد. به او کمک کنید تا راه خود را در پست کاری جدیدش پیدا کند. او به احتمال زیاد کم کم علاقمند می شود که اختیارات بیشتری که مایل به داشتن آن هستید یه شما بدهد و در تصمیم گیری هایش شریک کند.

8.توجه داشته باشید که برخی از اعمال نادرست آنها ناشی از غرور جوانی ویا ارزیابی بیش از حد آنان از مدرک تحصیلی شان می باشد و به یاد داشته باشید که نهایتا ناگزیر به پیروی از راهبردها و تصمیمات و همکاری با دیگران هستند.

اگر می خواهید پلی بین شکاف نسل ها بزنید به انها عملا نشان دهید که مایل به درک شرایط و پیشرفت و بهبود امور هستید.

9.زمان بیشتری را برای شناخت آنها صرف کنید . اوقاتی را برای شناخت مافوق جوانتان اختصاص دهید تا دریابید که او چگونه فکر می کند. اینکار مطمئنا بیشتر به نفع شما خواهد بود.

10.فردی باشید که مافوق جوانتان نیازی نداشته باشد که بر شما مدیریت کند. روسا معمولا بخش مهمی از وقتشان را صرف مدیریت کردن بر کارکنان جوانی می کنند که نیاز به یادگیری مدیریت زمان و اولویت های کاری دارند.

اگر شما فردی باشید که رئیس تان دائما مجبور نباشد در موردتان فکر کند آنگاه او توجه بیشتری به شما خواهد داشت و از تجربه و خردمندی شما قدردانی و سپاسگزاری خواهد کرد.

بهزاد بیگلر بیگی

 آدرس: http://www.modiriran.ir/modules/article/view.article.php/c8/77

نظرات 3 + ارسال نظر
بهزادمنش یکشنبه 12 تیر 1390 ساعت 03:44

سلام
مطلب آموزنده و پر محتوای بود فقط یه انقاد کوچولو این مطلب واسه ما کاربردی نیست اگه چگونگی برخورد مدیران جوان با کارمندان مسن بود بهتر نبود؟!!!
البته این مطلب هم نکات ظزیف و قابل تامل بسیار داشت که به واقع در اکثر موارد جامعه ما با آن درگیر میباشد
موفق و پیروز باشید

سلام
درمورد نظر شما هم باید مطلبی وجود داشته باشه،شاید به نظر شما اون بیشتر کاربردی باشه.
ممنون از اظهار نظرتون
موفق باشید

میلاو یکشنبه 12 تیر 1390 ساعت 09:50

سلام مرجان جون
واووو واقعا خسته نباشید ترجمه روان و خوبی بود.مطلبت مفید بود ولی منم با نظر آقای بهزاد منش موافقم .چگونگی برخورد مدیران جوان با کارمندان مسن یکم بیشتر برامون مفید بود . اخه خودمم یه موضوعی برام پیش اومده در رابطه با طرز رفتار با کارمندان مسن.ولی با این تفاصیل بازم میشه از نکات اموزندش در جایگاه یک کارمند ازش استفاده کنم ممنون از زحمتی که کشیدی
موفق باشی

سلام میلاوو جون
اونم بحثیه واسه خودش،شایدم همون طور که شما میگی کاربردی تر هم باشه ،باید درمورداین موضوع هم تحقیق کنیم.
ممنون از اظهار نظرت
شما هم موفق باشی

ریحانه چهارشنبه 15 تیر 1390 ساعت 17:11

متشکرم
من فکر می کنم ما جوونا که قراره مدیر بشیمباید این نکات را قبل از همه بدونیم تا بتونیم برخورد مناسب و درست را تشخیص یا حتی به نوعی اموزش بدیم .البته با نظر اقای بهزادمنش و میلاو عزیز هم مواق=فقم ما حالا حالا ها باید درس پس بدیمو روش های درست مدیریت را چه شخصی و چه گروهی بیشتر یاد بگیرم.
از ترجمه خوبت و موضوع جالبی که انتخواب کردی ممنونم
موفق باشی.
راستی با اجازه خانم مدیر یه هفته ای به قول میلاو غیبت صغرای وبلاگی دارم و می رم مرخصی, جای همگی را خالی می کنم.
خداحافظ تا هفته ی اینده...
لطفا به ادامه برنامه توجه بفرمایید

مرسی
نکته ی خوبی رو اشاره کردی ،بالاخره ما هم قراره مدیر شیم دیگه
پس به نظر من الان که جوونیم نه ببخشید نوجوونیم اگه این نکات رو یاد بگیریم کم کم از اونا تویه کارمون استفاده میکنیم تا برامون تجربه بشه و در جوانی که مدیر شدیم یک مدیر لایق و متفاوت از خیلی از مدیران حاضر باشیم.
در ضمن اجازه ی ما هم دست شماست و امیدوارم این سفر بهت خوش بگذره
ولی یادت باشه تنها تنها...... .(نه شوخی بود بالاخره یه وقتایی لازمه از هم دور باشیم.)
من هم از شما بابت نظر قشنگت ممنون.
موفق باشی و سفر خوبی داشته باشی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد